ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
2108047775
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ E-MAIL ΣΤΟ
[email protected]

Αμυγδαλέλαιο 1Lt

12,90€

Για τηλεφωνικές παραγγελίες

Μη Διαθέσιμο
Κωδικός: 090100002
Κατηγορίες: Φροντίδα, Προσωπική Φροντίδα, Καλλυντικά THE STORE
Βάρος: 1
Κατασκευαστής: BEAUTYLABTHESTORE
Μοιράσου το
Το αμυγδαλέλαιο παράγεται από τους βρώσιμους καρπούς της γλυκιάς αμυγδαλιάς και σύμφωνα με τους Κινέζους είναι το σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε ,ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ έχει μαλακτικές ιδιότητες για το δέρμα και χρησιμοποιείται για την περιποίηση των «σκασμένων» χεριών και εύθραστων νυχιών. Όταν χρησιμοποιείται στα μαλλιά θρέφει και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους αρωματοθεραπευτές ως βασικός φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων, αλλά και ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ, κεραλοιφες, παιδικά καλλυντικά και άλλα προιόντα περιποίησης.  

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Για καλύτερη σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη E.