ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
2108047775
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ E-MAIL ΣΤΟ
[email protected]

Αμυγδαλέλαιο 1λτ

13,00€
Αμυγδαλέλαιο 1 λίτρου , μπορεί   να χρησιμοποιηθεί για μασάζ καθώς και σε κυραλοιφές και  προϊόντα περιποίησης

Για τηλεφωνικές παραγγελίες

Διαθέσιμο 1-3 μέρες
Κωδικός: 090100002
Κατηγορίες:
Βάρος: 1
Μοιράσου το

Το αμυγδαλέλαιο παράγεται από τους βρώσιμους καρπούς της γλυκιάς αμυγδαλιάς και σύμφωνα με τους Κινέζους είναι το σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε ,ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ έχει μαλακτικές ιδιότητες για το δέρμα και χρησιμοποιείται για την περιποίηση των «σκασμένων» χεριών και εύθραστων νυχιών. Όταν χρησιμοποιείται στα μαλλιά θρέφει και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους αρωματοθεραπευτές ως βασικός φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων, αλλά και ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ, κεραλοιφες, παιδικά καλλυντικά και άλλα προϊόντα περιποίησης.

Prunus amygdalus dulcis oil.


Συμβουλές Σύνθεσης

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Για καλύτερη σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη E.